Munkholmen Legesenter


Åpningstider:
Mandag - torsdag: 08:30 - 15:30, lunsj fra 12:00 til 12:30.
Fredag: 08:30 - 15:00, lunsj fra 12:00 til 12:30.
Laboratoriet stenger kl. 14:30 alle dager unntatt fredag (11:00).


Enkelte timer kan bestilles elektronisk ved å trykke på knappen over, eller ved å sende en SMS til 2097 som starter med kodeord MUNKHOLMEN. Skriv ditt navn og fødselsnummer i meldingen.
Behov for akutt-time samme dag? Ring oss på telefon 73 80 96 50.

NB: Alle med symptomer fra luftveiene anmodes om å bruke munnbind på venterommet selv ved negativ test på covid-19.


Ansatte:
Nils Ivar Løvendahl Leraand, spesialist i allmennmedisin
Kari Løvendahl Mogstad, spesialist i allmennmedisin
Anders Spakmo Rosvoldaunet, spesialist i allmennmedisin
På telefonen, laboratoriet og i ekspedisjonen møter du våre dyktige sekretærer Jorid Hopstad Solberg, Line Charlotte Bergvin Grønning og Bjørg Vaag Senneset.

Blodprøvesvar:
Har du tatt blodprøver hos oss? Vi bruker primært Fürst medisinsk laboratorium i Oslo, noe som gjør at du kan finne prøvesvar ved å logge inn med BankID eller annen sikker ID på https://www.furstpasient.no/

Mulighet for å sende inn skriftlig e-konsultasjon til fastlegen:
Kari Løvendahl Mogstad tilbyr sikker e-konsultasjon i form av skriftlig tilbakemelding på våre pasienters spørsmål. Tjenesten koster 332,- kroner per e-konsultasjon, men er gratis om du har frikort. Nils Ivar Løvendahl Leraand og Anders Spakmo Rosvoldaunet tilbyr ikke dette for øyeblikket av kapasitetshensyn, og pasienter bes bestille vanlig time.

OM DU HAR KARI LØVENDAHL MOGSTAD SOM FASTLEGE OG ØNSKER E-KONSULTASJON BESTILLER DU HER: https://helserespons.no/internettbestilling/munkholmen/?econsultation=true&framed=true